foto

Sachat Dursunov

  • nar. 24.3.1977 (43 let)
    Svetlyy, Moldavsko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pravila mechanika zamkov (TV film)
2017 Naparnik
Vremja pěrvych
2015 Orlean
2012 Konvoj
Poka noč ně razlučit
2010 Naša Russia. Jajca Suďby
2009 Gastarbeitr
2008 Tenkrát v provincii
Šultes
2007 Křemen
2006 Průsmyk smrti (TV film)
2003 Daže ně dumaj!
2000 Bratr 2

TV seriály

2017 Blizkije (TV seriál)
Byvšije (TV seriál)
Doktor Richter (TV seriál)
2016 Gostinica "Rossija" (TV seriál)
Odinočestvo (TV seriál)
Salam Maskva (TV seriál)
2015 Ozabočennyje, ili Ljubov zla (TV seriál)
2014 Iděalnyj mužčina (TV seriál)
2013 Istrebiteli (TV seriál)
Umnik (TV seriál)
2012 MUR (TV seriál)
Obratnaja storona Luny (TV seriál)
2011 Metod Lavrovoj (TV seriál)
Ružjo na stěně (S01E08)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Ubiť po-russki (S02E20)
Pjatnickij (TV seriál)
Palači (S01E32)
Žizň za žizň (S01E15)
SK (TV seriál)
2010 Šerif (TV seriál)
Lovuška (S01E06)
2009 Tělochranitěl (TV seriál)
Ochota na svidětělja (S02E03)
2008 Obručalnoje kolco (TV seriál)
2006 Vaša česť (TV seriál)
Episode 16 (E16)
2004 Děti Arbata (TV seriál)
2003 Taxist (TV seriál)
2002 Provincialy (TV seriál)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)
Graždanin načalnik (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Ljubov na vyživanije (TV film)

TV seriály

2019 Čjornaja lestnica (TV seriál)
2015 Škola vyživanija ot odinokoj ženščiny s tremja děťmi v uslovijach krizisa (TV seriál)
2014 Iděalnyj mužčina (TV seriál)
2013 Strojka (TV seriál)
Tajny Instituta blagorodnych děvic (TV seriál)
2010 Institut blagorodnych děvic (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky