foto

George Pelling

  • nar. 25.10.1914
  • zem. 2.12.2008 (94 let)
    Laguna Woods, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1966 S mojí ženou ne!
1965 Král Krysa
1964 My Fair Lady
1962 Podezřelá bytná
1961 Pirates of Tortuga
1960 Midnight Lace
Ztracený svět
1957 20 milionů mil od Země
Děvčata
Svědek obžaloby
1956 Den D
1947 Green Fingers
1946 Bedelia

TV seriály

1966 The Time Tunnel (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
1963 The Farmer's Daughter (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Sixth Finger (S01E05)
1962 Mr. Smith Goes to Washington (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1960 Assignment: Underwater (TV seriál)
Hong Kong (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 Flight (TV seriál)
1957 Suspicion (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
The Man Called X (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
Sergeant Preston of the Yukon (TV seriál)
1954 Studio 57 (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace