foto

Erik Jaralov

  • nar. 5.12.1982 (36 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dolžok (TV film)
2016 Petrovič (TV film)
2015 Uběžať, dognať, vljubitsja

TV seriály

2019 Rusalki (TV seriál)
Tajna posledněj glavy (TV seriál)
2018 Domašnij arest (TV seriál)
2017 Ivanovy-Ivanovy (TV seriál)
Salsa (TV seriál)
Spjaščije (TV seriál)
2016 Dom na kraju lesa (TV seriál)
Dělo sudi Karelinoj (TV seriál)
Děňgi (TV seriál)
Ključ k jego serdcu (TV seriál)
Kurkul (TV seriál)
Salam Maskva (TV seriál)
2015 Akademija (TV seriál)
Farca (TV seriál)
Ljubov v rozyske (TV seriál)
Naparnicy (TV seriál)
2014 Kak razvesti millionera (TV seriál)
2013 Torgovyj centr (TV seriál)
2012 Novogodnij pěrepoloch (TV seriál)
2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)
2005 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Opasnoje napryaženije (S01E05)
2001 Krot (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky