foto

Olga Land

  • nar. 22.10.1961 (57 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2017 Každomu svojo (TV film)
2016 Vyzov

TV seriály

2017 Ljubov po-japonski (TV seriál)
Parfjumerša 2 (TV seriál)
Parfjumerša 3 (TV seriál)
Poslednij dovod (TV seriál)
2016 Pritvorščiki (TV seriál)
2014 V čas bedy (TV seriál)
2012 Kto, jesli ně ja? (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Každomu svojo (TV film)

TV seriály

2018 Ispravlennomu veriť (TV seriál)
2017 Ljubov po-japonski (TV seriál)
2016 Pritvorščiki (TV seriál)
2012 Kto, jesli ně ja? (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2013 Odnoklassnicy (TV film)

TV seriály

2012 Kto, jesli ně ja? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace