foto

Sergej Pogosjan

  • nar. 20.7.1972 (46 let)
    Almaty, Kazachstán, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Linija ogňa
2016 Děrži udar, dětka!
Teli i Toli
2015 Amanat
2013 Odnoklassniki.ru: naCLICKaj udaču
Parallelnyje miry
2011 Realnaja skazka
2008 Mustafa Šokaj

TV seriály

2019 Zoloto Lagina (TV seriál)
2018 Chorošaja žena (TV seriál)
Praktika 2 (TV seriál)
2017 Perekrjostok (TV seriál)
2016 Pritvorščiki (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 6 (TV seriál)
2015 Mamočki (TV seriál)
Vlasik. Těn Stalina (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 5 (TV seriál)
Žizněnnyje obstojatělsva (TV seriál)
2008 Soldaty 14 (TV seriál)
Soldaty 15. Novyj prizyv (TV seriál)
2007 Ivan Poduškin. Džentlmen syska 2 (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace