foto

Sergej Žbankov

  • nar. 23.2.1985 (35 let)
    Vitebsk, Bělorusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Vnutri sebya
Ženščiny (TV film)
2014 Белые Росы. Возвращение
2011 Eta ženščina ko mně (TV film)
Pět nevěst
2008 Šviháci

TV seriály

2017 Akušerka (TV seriál)
Četyre krizisa ljubvi (TV seriál)
Čjornaja krov (TV seriál)
2016 Dolgi sovesti (TV seriál)
2015 Děrevenskij roman (TV seriál)
Něpodkupnyj (TV seriál)
Pečeně s predskazanijem (TV seriál)
V sozvězdiji Strelca (TV seriál)
2013 Illjuzija sčasťja (TV seriál)
Ottěpel (TV seriál)
Pričal Ljubvi i Naděždy (TV seriál)
Ukradi meňa (TV seriál)
2012 Polosatoje sčasťje (TV seriál)
2011 Ně žaleju, ně zovu, ně plaču (TV seriál)
2010 Gadanije pri svečach (TV seriál)
2006 Psevdonim "Albaněc" (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky