foto

Roman Jevdokimov

  • nar. 4.6.1994 (26 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Fotorobot Evy
2019 Jardy
Podolskije kursanty
2018 Bez meňa
2016 Diggery
2015 Po sekretu vsemu svetu (TV film)

TV seriály

2020 Pereval Dyatlova (TV seriál)
2019 Otčim (TV seriál)
2017 Serebrjanyj bor (TV seriál)
2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
Semejnyje cennosti (E05)
Ona sbila ljotčika (TV seriál)
Zavtrak v postěl (TV seriál)
2015 Istrebiteli. Poslednij boj (TV seriál)
Rajon tmy. Chroniki povsedněvnogo zla (TV seriál)
2014 Kuprin. Vpotmach (TV seriál)
2013 Byvšich ně byvajet (TV seriál)
2012 Snajpery: Ljubov pod pricelom (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky