foto

Ivan Olbracht

  • nar. 6.1.1882
    Semily, Čechy, Rakousko-Uhersko
  • zem. 20.12.1952 (70 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1999 Hanele - povídka
1995 Golet v údolí - kniha
1988 Stařeček vavříny vídeňské slávy ověnčený aneb Zpronevěra (TV film) - povídka
1985 Podivná přátelství herce Jesenia - kniha
1980 Anna proletářka (TV film) - kniha
1977 Nikola Šuhaj loupežník (TV film) - kniha
Podivné přátelství herce Jesenia (TV film) - kniha
1969 Žalář nejtemnější (TV film) - kniha
1953 Komedianti - povídka
1952 Anna proletářka - kniha
1947 Nikola Šuhaj - kniha
1934 Marijka nevěrnice - kniha

Herecká filmografie

Filmy

1934 Marijka nevěrnice

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace