foto

Frank Pellegrino

  • nar. 19.5.1944
    East Harlem, New York City, New York, USA
  • zem. 31.1.2017 (72 let)
    Memorial Sloan Kettering Cancer Center, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Delivering the Goods
2006 Pivní liga
2005 Brooklynští humři
Carlitova cesta: Zrození gangstera
Searching for Bobby D
2003 Happy End
2001 18 Shades of Dust
Flákači
Friends and Family
1999 Mickovy modré oči
Scout's Honor
1998 Celebrity
Pohled z okna (TV film)
1997 Silent Prey
Země policajtů
1996 Mafián (TV film)
On Seventh Avenue (TV film)
Tarantella
1994 Angie
Může to potkat i vás
1993 Pan Báječný
Sňatek s mafií (TV film)
Tajemná vražda na Manhattanu
1990 Kojak: Nikdo není tak slepý (TV film)
Mafiáni

TV seriály

2015 Odd Mom Out (TV seriál)
Wheels Down (S01E10)
2004 Rodina Sopránů (TV seriál)
Dlouhodobé parkování (S05E12)
Nepravosti na okraji společnosti (S05E05)
Krysy (S05E02)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Člověk člověku vlkem (S01E14)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Škodlivý vliv televize (S04E07)
Bezpracný zisk (S04E02)
2001 Big Apple (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Jednočlenná armáda (S03E13)
Další párátko (S03E05)
Sousedé pana Rugerria (S03E01)
Třetí hlídka (TV seriál)
After Time (S03E03)
2000 Rodina Sopránů (TV seriál)
Panoptikum (S02E13)
Rytíř v bílém brnění (S02E12)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Sen o Jeannie Cusamanové (S01E13)
Právo a pořádek (TV seriál)
Tabula Rasa (S09E19)
1998 Highlander: Havran (TV seriál)
So Shall Ye Reap (E05)
1997 Dellaventura (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Na druhý pohled/Čokoládový vojáček (S01E19)
1996 Swift Justice (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
1995 City, The (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Purple Heart (S05E21)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1989 Správná modrá (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 Top Chef (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace