foto

Galyn Görg

  • nar. 15.7.1964 (54 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Wrong Friend
2017 The Wrong Crush (TV film)
The Wrong Student
2016 A Husband for Christmas (TV film)
1994 Temptation
1993 Ohnivá bouře: 72 hodin v Oaklandu (TV film)
Rozsudek noci
1992 Storyville
1991 Bod zlomu
1990 RoboCop 2
Sporting Chance (TV film)
1989 Kouzelná chvíle (TV film)
1988 Dance Academy
Nightingales (TV film)
Wizard of Speed and Time, The
Wrong Guys, The
1987 Down Twisted
1986 Amerika 3000
Bikiny Shop
Living the Blues
1985 Mirrors (TV film)
1984 Strangers in Paradise

TV seriály

2017 Colony (TV seriál)
The Garden of Beasts (S02E10)
2015 Parks and Recreation (TV seriál)
One Last Ride: Part 2 (S07E13)
One Last Ride: Part 1 (S07E12)
2008 Ztraceni (TV seriál)
Seznamte se s Kevinem Johnsonem (S04E08)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Po pádu (S03E10)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
1997 Hvězdná brána (TV seriál)
Thorovo kladivo (S01E09)
1996 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Diktátor (S03E10)
Xena (TV seriál)
Střez se Řeků, když přinášejí dary (S01E12)
1995 Dobrá trefa (TV seriál)
Herkules (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Vzácná návštěva (S04E02)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
1993 Living Single (TV seriál)
1992 Grapevine (TV seriál)
Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
1991 Disney Presents The 100 Lives of Black Jack Savage (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
Městečko Twin Peaks (TV seriál)
The Orchid’s Curse (S02E05)
The Man Behind Glass (S02E03)
May The Giant Be With You (S02E01)
1987 A Different World (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1986 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Správné dávkování (S02E02)
1984 Cover Up (TV seriál)
It's Your Move (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)

Hudební videoklipy

1992 ZZ Top: Greatest Hits (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Filmy

2006 Earth Spirit

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace