foto

Denis Kajmakov

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Ljubov s ograničenijami
2015 Barmen

TV seriály

2017 Fors-mažor (TV seriál)
2015 Semejnyj bizněs 2 (TV seriál)
2014 Semejnyj bizněs (TV seriál)
2009 Soldaty 16. Děmběl něizběžen (TV seriál)
2008 Moja ljubimaja veďma (TV seriál)
Soldaty 14 (TV seriál)
2007 Soldaty 11 (TV seriál)
Soldaty 12 (TV seriál)
Soldaty 13 (TV seriál)
2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)
Soldaty 10 (TV seriál)
Sčastlivy vmeste (TV seriál)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2017 Fors-mažor (TV seriál)
2015 Semejnyj bizněs 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky