foto

Anton Vasilev

  • nar. 8.4.1984 (35 let)
    Leningrad, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Greckij Orešek
2016 (M)učedník
2014 Děň duraka
2013 Odnoklassnicy (TV film)
2012 Majskij dožď (TV film)
2011 Lučšeje leto našej žizni (TV film)
2010 Čelověk u okna
2008 Na plný plyn

TV seriály

2019 Živaja mina (TV seriál)
2018 Bolšaja igra (TV seriál)
Zvonitě DiKaprio! (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Letalnyj ischod (S03E20)
Licom k licu (S03E19)
Razvod (S03E18)
další epizody (20)
2017 Rajskij ugolok (TV seriál)
Standarty krasoty (TV seriál)
Svoi (TV seriál)
Krov s molokom (S01E04)
Pojezd smerti (S01E03)
Ruka boga (S01E02)
další epizody (4)
Něvskij (TV seriál)
Foto na pamjať (S02E32)
Zaděržanije (S02E31)
Kto ty? (S02E30)
další epizody (32)
2016 Diletant (TV seriál)
Ně vmestě (TV seriál)
Otěl Eleon (TV seriál)
2015 Mamočki (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Prigovor (S01E30)
Najti i uničtožiť (S01E29)
Semejnyje cennosti (S01E28)
další epizody (30)
Puanty dlja pljuški (TV seriál)
2014 Prosti meňa, mama (TV seriál)
Seďmaja runa (TV seriál)
2013 Dumaj kak ženščina (TV seriál)
2012 Ljubopytnaja Varvara (TV seriál)
Provincial (TV seriál)
2011 Beglec (TV seriál)
Format A4 (TV seriál)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Běregis avtomobilja (S02E05)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Perevernutaja Dženni (S10E03)
Kamenskaja (TV seriál)
Gorodskoj tarif (S06E03)
2010 "Alibi" na dvoich (TV seriál)
Ženskije mečty o dalnich stranach (TV seriál)
2005 Tajny sledstvija (TV seriál)
Kto jesť kto (S05E02)
2004 Mangust (TV seriál)
Koněc igry (S02E03)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Rokovoj uik-end (S06E12)
2001 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Lobovaja ataka. Časť 2 (S04E07)
Lobovaja ataka. Časť 1 (S04E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace