foto

Idir Chender

  • nar. 20.2.1987 (34 let)
    Lyon, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Selfie
2018 Beirut
Paul Sanchez est revenu !
2017 Karbon
Occidental
2015 Maître-chien
Silence du léopard
2012 Qui ne saute pas...
2011 Ne m'oublie pas

TV seriály

2015 Virage Nord (TV seriál)
Nicolas (E03)
Le Miroir (E02)
La Clé (E01)
Chérif (TV seriál)
Désaccords majeurs (S02E05)
2014 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 10 (S05E10)
Epizoda 8 (S05E08)
Epizoda 7 (S05E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky