foto

Neil Denis

  • nar. 13.7.1987 (32 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Loch-ness teror (TV film)
2006 Holka jako já - příběh Gwen Araujo (TV film)
2005 Fetching Cody
2004 Life, The (TV film)
Zolar (TV film)
2002 Skryté hlasy (TV film)
Tribe of Joseph
2000 Frankie a Hazel (TV film)
Mimo čas (TV film)
1999 Zenon: Návštěva na Zemi (TV film)
1998 Max Q (TV film)
Velký chlupáč (TV film)
Vyšetřovatelé (TV film)
Zelenáči na greenu
1997 Call to Remember, A (TV film)

TV seriály

2006 Alice, I Think (TV seriál)
2004 Hvězdná brána (TV seriál)
Oběti (S08E09)
2003 Romeo! (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Orpheus (S07E04)
2002 2030 CE (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Spása II. (S06E02)
Spása I. (S06E01)
2000 Svoboda nade vše (TV seriál)
X-men: Začátek (TV seriál)
1998 First Wave (TV seriál)
Robocop: Alpha Commando (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
You, Me and the Kids (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Rodina (S02E08)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Pokrevní pouto (S01E11)
1996 Ochránce (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Domov (S04E02)
1995 Husí kůže (TV seriál)
Univerzitní nemocnice (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace