foto

Lewis Morton

  • nar. 19.12.1970 (49 let)
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Silicon Valley (TV seriál)
Tethics (S06E05)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Iowa (S07E01)
2017 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Omaha (S06E01)
2016 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Neváda (S05E02)
Griffinovi (TV seriál)
The Heartbreak Dog (S14E16)
2015 Griffinovi (TV seriál)
Encyclopedia Griffin (S13E11)
2013 Brickleberry (TV seriál)
A-Park-a-Lypse (S02E13)
My Favorite Bear (S02E12)
Trip to Mars (S02E11)
další epizody (13)
Futurama (TV seriál)
Vražda v Planet Expresu (S07E24)
Kalkulon 2.0 (S07E20)
2010 Big Lake (TV seriál)
Futurama (TV seriál)
Lepší později než pozdě (S06E07)
2003 Futurama (TV seriál)
Bendera by měli v televizi zakázat (S04E06)
2002 Futurama (TV seriál)
Krajně mezní příběhy II (S03E18)
2001 Kolej, základ života (TV seriál)
Futurama (TV seriál)
Tucet sirotků (S03E09)
Amazonky to chtějí taky (S03E01)
2000 Futurama (TV seriál)
Den Matky (S02E14)
Zuřící Bender (S02E08)
1999 Futurama (TV seriál)
Brannigan vrací úder (S02E02)
Fry a továrna na Slurm (S01E13)
Drtivý odpad (S01E08)
1996 NewsRadio (TV seriál)
Coda (S02E20)
Zoso (S02E15)
The Station Sale (S02E11)
1995 NewsRadio (TV seriál)
Xmas Story (S02E10)
Rat Funeral (S02E03)

Producentská filmografie

Host

TV pořady

1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky