foto

Tamsin Kelsey

  • nar. Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Nebezpečný syn (TV film)
2000 Dear America: A Line in the Sand (TV film)
Drtič
1999 Bad Money
Malé životní zápasy (TV film)
1998 Podezřelé chování
1997 Mejdan v kuchyni
Nákaza (TV film)
Smrtelný experiment (TV film)
Touched by Evil (TV film)
1996 She Woke Up Pregnant (TV film)
Spravedlnost: Příběh Diany Kilmurové (TV film)
1995 Tajemství pod vodou
Tajná služba (TV film)
Vánoční koleda (TV film)
1994 Trust in Me
Zrada a pomsta (TV film)
1993 Harmony Cats
Obchodník s hrůzou
1992 Dead Ahead: The Exxon Valdez Disaster (TV film)
1991 Ano, Virginie, Santa Claus je (TV film)
Bingo
Showdown at Williams Creek
1990 Tanec řetězů
1989 Kdo je Harry Crumb?
1987 Děvčátko se zápalkami (TV film)
Závazné mlčení (TV film)

TV seriály

2002 Queer as Folk (TV seriál)
It's Because I'm Gay, Right? (S02E13)
2001 Ženy klanu Kennedyů (TV seriál)
1999 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Věčný život: 1. část (S03E21)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Thorův vůz (S02E06)
Milénium (TV seriál)
Luminary (S02E12)
1997 Hvězdná brána (TV seriál)
Thorovo kladivo (S01E09)
1996 Hvězdná akademie (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
Profit (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Ortel (S02E22)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Koutkem oka (S01E09)
Podivné náhody (TV seriál)
1994 Sokolí oko (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)
Čert z Jersey (S01E05)
Cobra (TV seriál)
Madison (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1991 Street Justice (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Broken Badges (TV seriál)
Mom P.I. (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Ztracený Amadeus (S05E18)
1989 Bordertown (TV seriál)
Unsub (TV seriál)
1984 Nebezpečný záliv (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace