foto

Jeff Gulka

  • nar. 1.1.1987 (34 let)
    British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Rolničky, kam se podíváš 2
2009 Stan Helsing
2000 Ten, který přežil (TV film)
1998 Můj pes Buddy 2

TV seriály

2019 Bojíte se tmy? (TV seriál)
Part Two: Opening Night (S01E02)
Van Helsing (TV seriál)
Together Forever (S04E10)
2016 No Tomorrow (TV seriál)
No You Say It First (E07)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Naše hniloba (S05E16)
2002 Akta X (TV seriál)
Pravda (S09E19)
2000 Secret Agent Man (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Venku (S08E02)
Vevnitř (S08E01)
1999 Sherlock Holmes in the 22nd Century (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Neviditelný nepřítel (S02E20)
1998 Akta X (TV seriál)
Začátek (S06E01)
Konec (S05E20)
1997 Milénium (TV seriál)
19:19 (S02E07)

Video kompilace

2000 Akta X: Rekviem (video kompilace)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky