foto

Robert Duncan

  • nar. Manitoba, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Noroc
1998 Plavba smrti (TV film)

TV seriály

2004 Třetí hlídka (TV seriál)
Purgatory (S05E18)
1999 Hvězdná brána (TV seriál)
Seth (S03E02)
1998 First Wave (TV seriál)
Nová Addamsova rodina (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Správce (S02E04)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
1994 Zmije (TV seriál)

Dokumentární

2014 Tajemství a legendy hotelů (TV seriál)
2010 Pachateli na stopě (TV seriál)

TV pořady

2013 Příšernost (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace