foto

Greg Michaels

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Cesta za spravedlností: Srdcová královna (TV film)
2007 Cthulhu
2006 Amber's Story (TV film)
Poslední dny planety Země (TV film)
2003 1st to Die (TV film)
Fenomén 2 (TV film)
2000 Kdo seje zlo
1999 Atomový vlak (TV film)
Vikingové
1998 Max Q (TV film)
1995 Texaská spravedlnost (TV film)
1994 Ocelová aréna
1993 Žhavé výstřely 2
1992 Kryštof Kolumbus
1988 Démon pomsty
1986 Last Resort
1985 Beverly Hills Cowgirl Blues (TV film)
1981 Advice to the Lovelorn (TV film)
1980 Homeward Bound (TV film)
1979 Stone (TV film)
1976 Loganův útěk

TV seriály

2016 Grimm (TV seriál)
Jezerní příšera (S05E08)
2013 Grimm (TV seriál)
Endangered (S02E19)
2002 John Doe (TV seriál)
1999 Pro strach uděláno (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Seth (S03E02)
1998 Vrána (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
The Mikado (S02E13)
1997 Akta X (TV seriál)
Max (S04E18)
Tempus Fugit (S04E17)
1994 V.R. Troopers (TV seriál)
1992 Dangerous Curves (TV seriál)
Highlander (TV seriál)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace