foto

Evan Gore

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Wicked Flying Monkeys
2005 Králíček Péťa

TV seriály

2015 Dino Aventuras (TV seriál)
Fresh Beat Band of Spies (TV seriál)
2012 Care Bears: Welcome to Care-a-Lot (TV seriál)
Pet šhopáci (TV seriál)
2010 Pound Puppies: Štěňátka do každé rodiny (TV seriál)
2007 Král džungle (TV seriál)
2006 Vladařova nová škola (TV seriál)
2005 Xovi (TV seriál)
2004 Barbar Dave (TV seriál)
2003 Lilo a Stitch (TV seriál)
2002 Dobrodružství Jimmyho Neutrona, malého génia (TV seriál)
Ozzy & Drix (TV seriál)
2000 Víkendáři (TV seriál)
1999 Futurama (TV seriál)
Útěk z planety robotů (S01E05)

TV pořady

1989 MMC (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2016 First Girl I Loved
2005 Sněhulák Frosty
2002 Topa Topa Bluffs
2000 Ladies Room L.A.
1998 Short Cinema

TV seriály

1996 Homeboys in Outer Space (TV seriál)
Praštěná holka (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace