foto

Lynn Hershman Leeson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2002 Teknolust
1997 Conceiving Ada
1993 Virtual Love

Dokumentární

2017 Tania Libre
2010 !Women Art Revolution
2007 Strange Culture

Producentská filmografie

Filmy

2002 Teknolust
1997 Conceiving Ada

Dokumentární

2017 Tania Libre
2010 !Women Art Revolution
2007 Strange Culture

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Teknolust
1997 Conceiving Ada
1993 Virtual Love

Dokumentární

2007 Strange Culture

Herecká filmografie

Filmy

1997 Conceiving Ada

Dokumentární

2010 !Women Art Revolution

Střihačská filmografie

Filmy

1993 Virtual Love

Dokumentární

2017 Tania Libre
2010 !Women Art Revolution
2007 Strange Culture

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace