foto

Anna Schmidtmajerová

  • nar. 23.3.1985 (35 let)
    Tábor, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Zátopek
2020 Casting na lásku
2012 Láska je láska
Prstýnek (studentský film)
2009 Normal

TV seriály

2021 Hvězdy nad hlavou (TV seriál)
2020 Kája a Mat+Ema+Tika (TV seriál)
Převozníkův problém (S02E10)
Tkaničky (S02E09)
Zrádná intuice (S02E08)
další epizody (10)
2018 Kája a Mat+Ema+Tika (TV seriál)
Matematika a my (S01E13)
Tělesa (S01E12)
Souměrnost čili symetrie (S01E11)
další epizody (13)
Specialisté (TV seriál)
Štvanice (S02E20)
2017 Dáma a Král (TV seriál)
Fajn víkend (S01E05)
Mordparta (TV seriál)
Klášter (S02E03)
Polda (TV seriál)
Půlnoční striptýz (S02E02)
2016 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Už jsme velký holky (S12E31)
Hledám muže při těle (S12E28)
Vzdálená příbuzná (S12E27)

Host

TV pořady

2013 TvMiniUni (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky