foto

Anna Schmidtmajerová

  • nar. 23.3.1985 (34 let)
    Tábor, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Zátopek
2012 Láska je láska
Prstýnek (studentský film)
2009 Normal

TV seriály

2018 Kája a Mat+Ema+Tika (TV seriál)
Specialisté (TV seriál)
Štvanice (S02E20)
2017 Dáma a Král (TV seriál)
Fajn víkend (S01E05)
Mordparta (TV seriál)
Klášter (S02E03)
Polda (TV seriál)
Půlnoční striptýz (S02E02)
2016 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Už jsme velký holky (S12E31)
Hledám muže při těle (S12E28)
Vzdálená příbuzná (S12E27)

Host

TV pořady

2013 TvMiniUni (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace