foto

Jeremie Harris

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Crypto
2017 After Party
Bushwick
Love Beats Rhymes
2015 Bessie (TV film)
2014 Mezi náhrobními kameny
The Angriest Man in Brooklyn
2011 Pariah

TV seriály

2018 Legion (TV seriál)
Chapter 16 (S02E08)
Chapter 15 (S02E07)
Chapter 14 (S02E06)
další epizody (8)
2017 Legion (TV seriál)
Chapter 8 (S01E08)
Chapter 7 (S01E07)
Chapter 6 (S01E06)
další epizody (8)
2014 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Nedořešený případ (S04E13)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)

Dokumentární

2014 Evolution of a Criminal
1999 Independent Lens (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace