foto

Karin Ugowski

  • nar. 11.7.1943 (76 let)
    Berlín, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Foxtrot
2006 Open
Tornádo - Pomsta nebes (TV film)
2005 Der Mörder meines Vaters (TV film)
2004 Die Sitte - Sie oder Keine (TV film)
Sehnsucht (TV film)
Verrückt nach Markus Werner
2003 Mama macht's möglich (TV film)
2001 Polizeiruf 110 - Kurschatten (TV film)
1999 Polizeiruf 110 - Sumpf (TV film)
1993 Männer vom K3 - Dreckiges Geld, Die (TV film)
1991 Ein kleiner Knall am Nachmittag (TV film)
1989 Beteiligten, Die
Brauchbarer Mann, Ein
Polizeiruf 110 - Gestohlenes Glück (TV film)
1987 Der Geizige (TV film)
1985 Záskok
1984 Ach du meine Liebe (TV film)
Polizeiruf 110 - Freunde (TV film)
1983 Im Spiegel (TV film)
Puppenheim in Pinnow, Das (TV film)
1982 Die Nacht mit Friedemann (TV film)
1981 Kippenberg (TV film)
1980 Vážné hry
1979 Ding im Schloß, Das
Typ mit Stacheln (TV film)
1977 Das unsichtbare Visier - Der Afrikaanse Broederbond 1 (TV film)
Das unsichtbare Visier - Der Afrikaanse Broederbond 2 (TV film)
Das unsichtbare Visier - Der Afrikaanse Broederbond 3 (TV film)
Die Selbstmörderin Agnes Wabnitz (TV film)
Ehe man Ehefrau bleibt (TV film)
1973 Alarm am See (TV film)
Die Nacht der Barrikaden (TV film)
1972 Ein Kugelblitz aus Eberswalde (TV film)
Martina (TV film)
Polizeiruf 110 - Blutgruppe AB (TV film)
1971 Statečný Osceola
1970 Ikaros
1969 Tolle Tage (TV film)
1967 Unterm Wind der Jahre ... (TV film)
Zielansprache (TV film)
1966 Columbus 64 (TV film)
Hat Adam Riese sich verrechnet? (TV film)
Trick 17 B (TV film)
1965 Ehering in der Westentasche (TV film)
König Drosselbart
Nachfolger, Der (TV film)
1964 Die Goldene Gans
1963 Frau Holle

TV seriály

2015 Block B - Unter Arrest (TV seriál)
2008 In aller Freundschaft (TV seriál)
Langsam, aber sicher (S11E19)
2005 Julie, cesta ke štěstí (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Liebe und Tod in Moskau (2) (S05E16)
Liebe und Tod in Moskau (1) (S05E15)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Hand in Hand mit dem Schicksal (S08E36)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Nikola (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1990 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Blonder Tiger, schwarzer Tango (E138)
Hallo Partner (E133)
1989 Flugstaffel Meinecke (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Himmelblau oder Hans im Glück (E119)
1986 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Klavier gesucht (E105)
1985 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Ich geh' zur Oma (E97)
1983 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Zur Kasse, bitte (E90)
1981 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Nachtpartie (E77)
1978 Rentner haben niemals Zeit (TV seriál)
Schauspielereien (TV seriál)
Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Waldidyll (E59)
1973 Neviditelné hledí (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Der Fall Valentin Erbsand (E19)
1969 Geheime Spuren (TV seriál)
Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Die Falschmeldung (E16)
1968 Geheimkommando Spree (TV seriál)

Dokumentární

2018 Ein Abend für Hans-Joachim Preil (TV film)

Divadelní záznam

1981 Rameaus Neffe (divadelní záznam)
1980 Ja, so ein Mann bin ich! (divadelní záznam)
1970 Caesar und Cleopatra (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky