foto

Hans Joachim Preil

  • nar. 26.6.1923
    Köslin, Polsko
  • zem. 2.11.1999 (76 let)
    Berlín

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Wenn du groß bist, lieber Adam
1984 Der Angler auf dem Dach (TV film)
1982 Schöne Aussichten (TV film)
1980 Der Keiler von Keilsberg (TV film)
Niemand liebt dich - wieso ich? (TV film)
1979 Irrtum ausgeschlossen (TV film)
Kille, kille Händchen (TV film)
Kleine Fische (TV film)
1978 Ich bin nicht meine Tante (TV film)
1977 Pension Schöller (TV film)
1974 Alle Haare wieder (TV film)
1970 Unser Haus steht Kopp (TV film)
1969 Die Rosenholzmöbel (TV film)
Tolle Tage (TV film)
1967 Der Staatsanwalt hat das Wort - Busliesel (TV film)
1966 Blaulicht - Maskenball
Pierre und Isabelle (TV film)
1965 Aktion Glücksschwein (TV film)
Die kriminelle Hochzeitsnacht (TV film)
Schlafwagen Paris-München (TV film)
1964 Der Fächer der Madame de Pompadour (TV film)
Ein Mann für meine Frau (TV film)
Einer steht im Weg (TV film)
Hör mir auf mit Fernsehn! (TV film)
1963 Blaulicht - Wunder wiederholen sich nicht (TV film)
Der Talisman (divadelní záznam)
Der arme Jonathan
1962 Eva und der neue Adam (TV film)
Geheime Fäden (TV film)
Hulla di Bulla (TV film)
Spuk (TV film)
1961 Justizmord (TV film)

TV seriály

1983 Ferienheim Bergkristall (TV seriál)
1967 Hannes Scharf (TV seriál)
1961 Geheime Front durchbrochen (TV seriál)
1960 Heute bei Krügers (TV seriál)
1959 Blaulicht (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1983 Haste Töne (TV film)
1982 Wo gibt's denn so was? (TV film)
1980 Ja, so ein Mann bin ich! (divadelní záznam)
1979 Tatzeit 19.00 Uhr (TV film)
1970 Die doppelte Nachtigall (TV film)
1966 Der Ehedoktor (TV film)
Hat Adam Riese sich verrechnet? (TV film)
1961 Modell Berta (TV film)

TV seriály

1983 Ferienheim Bergkristall (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1983 Haste Töne (TV film)
1982 Wo gibt's denn so was? (TV film)
1980 Ja, so ein Mann bin ich! (divadelní záznam) - divadelní hra
1979 Tatzeit 19.00 Uhr (TV film)
1970 Unser Haus steht Kopp (TV film)
1969 Tolle Tage (TV film)
1966 Hat Adam Riese sich verrechnet? (TV film)
1960 2 x Madeleine (TV film)

TV seriály

1983 Ferienheim Bergkristall (TV seriál)

Host

TV pořady

1972 Ein Kessel Buntes (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky