foto

Hans Joachim Preil

  • nar. 26.6.1923
    Köslin, Německá říše
  • zem. 2.11.1999 (76 let)
    Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Wenn du groß bist, lieber Adam
1987 Ferienheim Bergkristall: So ein Theater (TV film)
1984 Der Angler auf dem Dach (TV film)
1982 Schöne Aussichten (TV film)
1981 Martin XIII. (TV film)
1980 Der Keiler von Keilsberg (TV film)
Niemand liebt dich - wieso ich? (TV film)
1979 Irrtum ausgeschlossen (TV film)
Kille, kille Händchen (TV film)
Kleine Fische (TV film)
1978 Ich bin nicht meine Tante (TV film)
1977 Pension Schöller (TV film)
1974 Alle Haare wieder (TV film)
1970 Unser Haus steht Kopp (TV film)
1969 Die Rosenholzmöbel (TV film)
Tolle Tage (TV film)
1966 Blaulicht - Maskenball
Pierre und Isabelle (TV film)
1965 Aktion Glücksschwein (TV film)
Die kriminelle Hochzeitsnacht (TV film)
Schlafwagen Paris-München (TV film)
1964 Der Fächer der Madame de Pompadour (TV film)
Ein Mann für meine Frau (TV film)
Einer steht im Weg (TV film)
Hör mir auf mit Fernsehn! (TV film)
1963 Blaulicht - Wunder wiederholen sich nicht (TV film)
Der arme Jonathan
1962 Eva und der neue Adam (TV film)
Geheime Fäden (TV film)
Hulla di Bulla (TV film)
Spuk (TV film)
1961 Justizmord (TV film)

TV seriály

1983 Ferienheim Bergkristall (TV seriál)
1967 Hannes Scharf (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Busliesel (E08)
1961 Geheime Front durchbrochen (TV seriál)
1960 Heute bei Krügers (TV seriál)
1959 Blaulicht (TV seriál)

Dokumentární

2018 Ein Abend für Hans-Joachim Preil (TV film) - a.z.

Divadelní záznam

1963 Der Talisman (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Filmy

1987 Ferienheim Bergkristall: So ein Theater (TV film)
1984 Ferienheim Bergkristall: Mach mal'n bißchen Dampf (TV film)
1983 Haste Töne (TV film)
1982 To jsou věci! (TV film)
1979 Tatzeit 19.00 Uhr (TV film)
1970 Unser Haus steht Kopp (TV film)
1969 Tolle Tage (TV film)
1966 Hat Adam Riese sich verrechnet? (TV film)
1960 2 x Madeleine (TV film)

TV seriály

1983 Ferienheim Bergkristall (TV seriál)

Divadelní záznam

1980 Ja, so ein Mann bin ich! (divadelní záznam) - divadelní hra

Režijní filmografie

Filmy

1984 Ferienheim Bergkristall: Mach mal'n bißchen Dampf (TV film)
1983 Haste Töne (TV film)
1982 To jsou věci! (TV film)
1979 Tatzeit 19.00 Uhr (TV film)
1970 Die doppelte Nachtigall (TV film)
1966 Der Ehedoktor (TV film)
Hat Adam Riese sich verrechnet? (TV film)
1961 Modell Berta (TV film)

TV seriály

1983 Ferienheim Bergkristall (TV seriál)

Divadelní záznam

1980 Ja, so ein Mann bin ich! (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1972 Ein Kessel Buntes (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky