foto

Werner Kamenik

  • nar. 23.1.1910
    Elstertrebnitz, Německá říše
  • zem. 29.4.1993 (83 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Polizeiruf 110 - Im Alter von... (TV film)
1990 Kartoffeln mit Stippe (TV film)
Polizeiruf 110 - Das Duell (TV film)
1988 Muž na stromě (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Kreuzworträtselfall (TV film)
1987 Die Brummeisenprinzessin (TV film)
Maxe Baumann aus Berlin (TV film)
1986 Die Herausforderung (TV film)
1985 Pohádka o muži s medvědí kůží
Polizeiruf 110 - Verlockung (TV film)
Prasklé zrcadlo (TV film)
1984 Polizeiruf 110 - Inklusive Risiko (TV film)
1983 Henry a Xenie
Langer Abschied (TV film)
Polizeiruf 110 - Es ist nicht immer Sonnenschein (TV film)
1982 Hotel Polan und seine Gäste (TV film)
1981 Das Geheimnis der drei Orangen
Polizeiruf 110 - Auftrag per Post (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Schweigsame (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Teufel hat den Schnaps gemacht (TV film)
1980 Glück und Glas (TV film)
1979 Einfach Blumen aufs Dach
Polizeiruf 110 - Herbstzeit (TV film)
1978 Polizeiruf 110 - Holzwege (TV film)
1977 Das Herz der Dinge (TV film)
Polizeiruf 110 - Die Abrechnung (TV film)
1976 Fürs ganze Leben (TV film)
1974 Koncert pro outsidera (TV film)
1973 Erziehung vor Verdun. Der große Krieg der weißen Männer (TV film)
Polizeiruf 110 - Vorbestraft (TV film)
Tváře v pološeru (TV film)
1972 Kriminalfälle ohne Beispie - Der Fall Brühne-Fehrbach (TV film)
Polizeiruf 110 - Minuten zu spät (TV film)
1971 Artur Becker (TV film)
Der Unfallzeuge (TV film)
KLK volá PTX: Červená kapela
Unerwarteter Besuch (TV film)
1970 Rote Reiter, Der
1968 Blaulicht - Leichenfund im Jagen 14 (TV film)
Urlaub (TV film)
1967 Blaulicht - Nachtstreife (TV film)
1966 Alfons Zitterbacke
Sein Meisterstück (TV film)
Spur der Steine
1965 Bez pasu v cizích postelích
König Drosselbart
Nachfolger, Der (TV film)
Solange Leben in mir ist
1964 Als Martin vierzehn war
Das Lied vom Trompeter
Rote Rosen für mich (TV film)
1963 Das Stacheltier - Achtung, Selbstschüsse!
1962 Die Nacht der Entscheidung (TV film)
Eva und der neue Adam (TV film)
Ist doch kein Wunder (TV film)
1959 Fernsehpitaval - Der Fall Harry Domela (TV film)
Kleine Kuno, Der
1958 Der Hektarjäger (TV film)

TV seriály

1991 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Verliebt – verloren (E140)
1990 Klein, aber Charlotte (TV seriál)
1987 Fridolin (TV seriál)
1986 Rund um die Uhr (TV seriál)
1985 Lidé z Züderova (TV seriál)
Nečekané trampoty (TV seriál)
1984 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Versuchung (E93)
1983 Braniborská kronika (TV seriál)
1981 Jockei Monika (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Nachtpartie (E77)
1980 Unser Mann ist König (TV seriál)
1978 Gefährliche Fahndung (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Waldidyll (E59)
1977 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Die Zechtour (E53)
1976 Das Mädchen Krümel (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1967 Kriminalfälle ohne Beispiel (TV seriál)
1959 Blaulicht (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky