foto

Jörg Kleinau

  • nar. 1954

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Inga Lindström: Dědic z Granlundy (TV film)
2008 Srdce z čokolády (TV film)
2004 Dýka Batu Chána
2003 Spuk am Tor der Zeit
1998 Abgehauen (TV film)
1995 Wozu denn Eltern? (TV film)
1994 Sherlock Holmes und die sieben Zwerge
1993 Schwarz-Rot-Gold - Mafia Polska (TV film)
1991 Polizeiruf 110 - Ein verhängnisvoller Verdacht (TV film)
Polizeiruf 110 - Zerstörte Hoffnung (TV film)
1990 Alter schützt vor Liebe nicht (TV film)
Polizeiruf 110 - Tod durch elektrischen Strom (TV film)
Sprungdeckeluhr, Die
1989 Polizeiruf 110 - Unsichtbare Fährten (TV film)
1988 Präriejäger in Mexiko: Benito Juarez
1987 Hraběnka Coselová (TV film)
1986 Weihnachtsgeschichten (TV film)
Zwischen Abschied und Wiedersehen (TV film)
1985 Die dritte Frau (TV film)
Irrläufer (TV film)
Pohádka o muži s medvědí kůží
Záskok
1984 Auf dem Sprung
Bobří stopa
Heiße Ware in Berlin (TV film)
1983 Haste Töne (TV film)
Plauener Spitzen (TV film)
1982 Ein Bild von einem Mann (TV film)
1981 Adel im Untergang (TV film)

TV seriály

2006 Endlich Samstag! (TV seriál)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Stubbes Hunderttausend (E04)
1992 Sherlock Holmes und die sieben Zwerge (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1991 Luv und Lee (TV seriál)
Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Bis zum bitteren Ende (E141)
1990 Flugstaffel Meinecke (TV seriál)
1989 Von Fall zu Fall (TV seriál)
1988 Barfuß ins Bett (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Mensch Hermann (TV seriál)
1986 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Schuldkonto (E109)
Ein feiner Dreh (E103)
1985 Lidé z Züderova (TV seriál)
Nečekané trampoty (TV seriál)
Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Ich geh' zur Oma (E97)
1984 Nemilosrdná fronta (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky