foto

Jörg Kleinau

  • nar. 1954
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Inga Lindström: Dědic z Granlundy (TV film)
2008 Srdce z čokolády (TV film)
2005 Dýka Batu Chána
2002 Spuk am Tor der Zeit
1998 Abgehauen (TV film)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbes Hunderttausend (TV film)
Wozu denn Eltern? (TV film)
1994 Sherlock Holmes und die sieben Zwerge
1993 Schwarz-Rot-Gold - Mafia Polska (TV film)
1991 Polizeiruf 110 - Ein verhängnisvoller Verdacht (TV film)
Polizeiruf 110 - Zerstörte Hoffnung (TV film)
Staatsanwalt hat das Wort - Bis zum bitteren Ende, Der (TV film)
1990 Alter schützt vor Liebe nicht (TV film)
Polizeiruf 110 - Tod durch elektrischen Strom (TV film)
Sprungdeckeluhr, Die
1989 Polizeiruf 110 - Unsichtbare Fährten (TV film)
1988 Präriejäger in Mexiko: Benito Juarez
1987 Hraběnka Coselová (TV film)
1986 Der Staatsanwalt hat das Wort - Ein feiner Dreh (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Schuldkonto
Weihnachtsgeschichten (TV film)
Zwischen Abschied und Wiedersehen (TV film)
1985 Die dritte Frau (TV film)
Irrläufer (TV film)
Pohádka o muži s medvědí kůží
Staatsanwalt hat das Wort - Ich geh' zur Oma, Der (TV film)
Záskok
1984 Auf dem Sprung
Bobří stopa
Heiße Ware in Berlin (TV film)
1983 Haste Töne (TV film)
Plauener Spitzen (TV film)
1982 Ein Bild von einem Mann (TV film)
1981 Adel im Untergang (TV film)

TV seriály

2006 Endlich Samstag! (TV seriál)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1992 Sherlock Holmes und die sieben Zwerge (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1991 Luv und Lee (TV seriál)
1989 Flugstaffel Meinecke (TV seriál)
Von Fall zu Fall (TV seriál)
1988 Barfuß ins Bett (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Mensch Hermann (TV seriál)
1985 Lidé z Züderova (TV seriál)
Nečekané trampoty (TV seriál)
1984 Nemilosrdná fronta (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace