foto

Detlef Nier

  • nar. 1958
    Postupim, Brandenburg, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Polizeiruf 110 - Thanners neuer Job (TV film)
1988 Polizeiruf 110 - Der Kreuzworträtselfall (TV film)
1987 Glück hat seine Zeit... (TV film)
1985 Pohádka o muži s medvědí kůží
1984 Polizeiruf 110 - Freunde (TV film)
Von der Müllerstochter, die Gold spinnen wollte (TV film)
1983 Meine fünf Frauen (TV film)
1979 Hochzeitsreise (TV film)
1975 Looping

TV seriály

1991 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Verliebt – verloren (E140)
1988 Barfuß ins Bett (TV seriál)
1987 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Himmelblau oder Hans im Glück (E119)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1977 Vyplouváme (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Divadelní záznam

1986 Die lustigen Weiber von Windsor (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky