foto

Harald Popig

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Aufhaltsame Aufstieg des Arturo Ui, Der (TV film)
1988 Poslední kapitola
1985 Pohádka o muži s medvědí kůží
1978 Du und icke und Berlin (TV film)
1973 Zement (TV film)
1972 Leichensache Zernik
1969 Minna von Barnheim oder Das Soldatenglück (TV film)
1967 Dobrodružství dřevěného panáčka
1965 Die Sommerfrische (TV film)
1963 Die Glatzkopfbande
Die Sommerfrische (TV film)
1962 Josef und seine Brüder (TV film)
Totentanz (TV film)
1961 Blaulicht - Die Meute (TV film)

TV seriály

1973 Legenda o Stülpnerovi (TV seriál)
1970 I ve smrti sami (TV seriál)
1967 Neuland unterm Pflug (TV seriál)
1959 Blaulicht (TV seriál)

Divadelní záznam

1978 Das Leben des Galileo Galilei (divadelní záznam)
1974 Der aufhaltsame Aufstieg des Arturo Ui (divadelní záznam)
1971 Optimistische Tragödie (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky