foto

Karl Sturm

  • nar. 22.1.1935
    Německá říše
  • zem. 28.9.2017 (82 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Polizeiruf 110 - Warum ich... (TV film)
1989 Almási, avagy a másik gyilkos (TV film)
Ich, Thomas Müntzer, Sichel Gottes (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Fund (TV film)
Zakázaná láska
1988 Der Vogel (TV film)
Präriejäger in Mexiko: Benito Juarez
Žabí král
1987 Erste Reihe, Die (TV film)
Polizeiruf 110 - Abschiedslied für Linda (TV film)
Stielke, Heinz, fünfzehn...
1986 Weihnachtsgeschichten (TV film)
1985 Irrläufer (TV film)
Pohádka o muži s medvědí kůží
Schimmelreiter, Der (TV film)
1984 Der Angler auf dem Dach (TV film)
1983 Der Aufenthalt
Der Staatsanwalt hat das Wort - Zur Kasse, bitte (TV film)
Um Heidemarie (TV film)
1982 Schöne Aussichten (TV film)
Staatsanwalt hat das Wort - Ich bin Joop van der Dalen, Der (TV film)
1981 Kolonie
So viel Wind und keine Segel (TV film)
Überblickt man die Jahre (TV film)
1980 Das Rad (TV film)
Der Keiler von Keilsberg (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Schwarze Kunst (TV film)
Gwiazdy poranne
Moppel macht das schon (TV film)
Narozeniny mladého Varšavana
1979 Der blaue Helm (TV film)
Ende vom Lied (TV film)
Husopaska u studny (TV film)
Irrtum ausgeschlossen (TV film)
Kein Platz für Teufel (TV film)
Polizeiruf 110 - Tödliche Illusion (TV film)
Schmuggler von Rajgrod, Die
1977 Akce u Arzenálu
Pasáček zajíců (TV film)
Polizeiruf 110 - Die Abrechnung (TV film)
Polizeiruf 110 - Trickbetrügerin gesucht (TV film)
1976 Cesta do nicoty (TV film)
Ein verdammt schöner Tag (TV film)
1975 Damals in Sevilla
1974 Die Ostsee ruft (TV film)
1973 Wenn die Tauben steigen (TV film)
1972 Der Staatsanwalt hat das Wort - Der Anruf kam zu spät (TV film)
Fernsehpitaval - Um den Tod eines Justizobersekretärs (TV film)
Leichensache Zernik
1971 KLK volá PTX: Červená kapela
1970 He Du!
Moje nultá hodina
1969 Der Staatsanwalt hat das Wort - Ich brauch' kein Kindermädchen (TV film)
Ihr letztes Rendezvous (TV film)
Šéf přijde ve dvanáct
1968 Geheimkommando Ciupaga (TV film)
1967 Fernsehpitaval - Der Fall der Ulmer Reichswehroffiziere (TV film)
Kaule
Kriminalfälle ohne Beispiel - Anatomie eines Justizmordes (TV film)
Náčelník Velký had
1965 Propuštěn na záruku
1964 Der Neue - Teil 2 (TV film)
1963 Die Glatzkopfbande
1962 Jean Baras' große Chance (TV film)
1961 Das Stacheltier - Wer an der Strippe hängt
Honba za botou
1960 Aufruhr im Kollegium (TV film)
Der Henker richtet (TV film)
Der Schatten von gestern
Die Venusmädchen (TV film)
1959 Im Sonderauftrag
1958 Píseň námořníků
1956 Das tapfere Schneiderlein

TV seriály

1995 Stefanie (TV seriál)
1989 Die gläserne Fackel (TV seriál)
Flugstaffel Meinecke (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Mensch Hermann (TV seriál)
1986 Rund um die Uhr (TV seriál)
1985 Nečekané trampoty (TV seriál)
1984 Nemilosrdná fronta (TV seriál)
1983 Braniborská kronika (TV seriál)
Martin Luther (TV seriál)
1980 Archiv smrti (TV seriál)
Unser Mann ist König (TV seriál)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1977 Zimmer mit Ausblick, Ein (TV seriál)
1976 Das Mädchen Krümel (TV seriál)
1975 Broddi (TV seriál)
1973 Eva und Adam (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Assad (TV seriál)
1967 Begegnungen (TV seriál)
Kriminalfälle ohne Beispiel (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
1962 Tempel des Satans (TV seriál)
1960 Heute bei Krügers (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky