foto

Alina Alexejeva

  • nar. 21.8.1988 (32 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 DAU. Degenerace
Samyj Novyj god!
2019 Na kraj sveta
2018 God svini
Tak už konečně chcípni, táto
2015 Pro Ljubov
Strana čuděs
2014 Děňgi
2012 Vsjo prosto

TV seriály

2020 Magomajev (TV seriál)
Nastya, soberis! (TV seriál)
Okajannyje dni (TV seriál)
Rodkom (TV seriál)
2019 Kukhnya. Voyna za otel (TV seriál)
2018 Novyj čelovek (TV seriál)
Pekar i krasavica (TV seriál)
2017 Optimisty (TV seriál)
2016 Olga (TV seriál)
Večnyj otpusk (TV seriál)
2014 Test na beremennosť (TV seriál)
2013 Družba narodov (TV seriál)
2012 Kuchňa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky