foto

Alexandr Silajev

  • nar. 30.6.1976 (44 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kritičeskij vozrast (TV film)
2014 Sněžinka (TV film)
2006 Bavorák 2

TV seriály

2019 Bezsonov (TV seriál)
Raja znajet vsjo! (TV seriál)
2018 Bez pamjati (TV seriál)
Novyj čelovek (TV seriál)
Realizacija (TV seriál)
Sumrak (S01E01)
Russkije gorki (TV seriál)
Skoraja pomošč (TV seriál)
Tajny gospoži Kirsanovoj (TV seriál)
Strela amura (E12)
Šifr (TV seriál)
2017 Doktor Richter (TV seriál)
Sledstvije ljubvi (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Mytari (S04E07)
Advokat (TV seriál)
Zagovor těněj (S09E19)
2016 Lož vo spasenije (TV seriál)
Olga (TV seriál)
2015 Akademija (TV seriál)
Razvod (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 5 (TV seriál)
Vsjo tolko načinajetsja (TV seriál)
ČOP (TV seriál)
2014 13 (TV seriál)
Dve zimy i tri leta (TV seriál)
Krasivaja žizň (TV seriál)
Perevozčik (TV seriál)
Po sledu Zverja (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 4 (TV seriál)
Zemskij doktor. Ljubov vopreki (TV seriál)
Černobyl: Zona otčužděnija (TV seriál)
2013 Aňutino sčastě (TV seriál)
Bratany 4 (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Tajny Instituta blagorodnych děvic (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Pogonnyje žertvy (S06E12)
Sulima (S06E11)
Ment v zakoně (TV seriál)
Po tu storonu zakona (S06E03)
2012 Lord. Pjos-policejskij (TV seriál)
Po gorjačim sledam 2 (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Nalog na ščedrosť (S04E22)
2010 Šachta (TV seriál)
Epiděmija (E06)
Gluchar (TV seriál)
Predatěl (S03E32)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Iděalnyj plan (S04E21)
2007 Pautina (TV seriál)
2005 Soldaty 5 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky