foto

Oleg Vasilkov

  • nar. 20.5.1970 (50 let)
    Voroněž, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bratrstvo
Krasnyj prizrak
Rassvět
Sensor (TV film)
2018 Igra
Kanikuly preziděnta
Spitak
2016 Ljubov bez pravil
Sdajotsja dom so vsemi něudobstvami
2015 Bitva o Sevastopol
Hřiště
2014 Na dně
Sled tigra (TV film)
2012 Konvoj
2011 Žažda (TV film)
2010 Unaveni sluncem 2: Odpor
2009 Buben, baraban
2007 Boj s těňju 2: Revanš
Křemen
2006 Bavorák 2
Den pobedy
Zdravstvujtě, my vaša kryša
2002 Marš slavjanki
2000 Bratr 2
1991 Cholod
1990 Sto dněj do prikaza

TV seriály

2020 Vodovorot (TV seriál)
2019 Iděntifikacija (TV seriál)
2018 Godunov (TV seriál)
Topor (TV seriál)
2017 Doktor Richter (TV seriál)
Krepkaja broňa (TV seriál)
Linija sveta (TV seriál)
Něizvestnyj (TV seriál)
Serebrjanyj bor (TV seriál)
2016 Almazy Stalina (TV seriál)
Kapitan policii metro (TV seriál)
Kurkul (TV seriál)
Olga (TV seriál)
Vyšibala (TV seriál)
Šelest (TV seriál)
2015 Barsy (TV seriál)
Krasnaja koroleva (TV seriál)
Metod (TV seriál)
Na glubině (TV seriál)
2014 Běsy (TV seriál)
Gospoda-tovarišči (TV seriál)
Murka. Časť 2 (S01E04)
Murka. Časť 1 (S01E03)
Otmena vsech ograničenij (TV seriál)
Otěc Matvej (TV seriál)
Provokator (TV seriál)
2013 Dolgij puť domoj (TV seriál)
Krasnyje gory (TV seriál)
Ljudmila (TV seriál)
Pasečnik (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Vyžiť posle (TV seriál)
Vůně zločinu (TV seriál)
Válka zločinců (S01E07)
2012 Doroga na ostrov Paschi (TV seriál)
Metod Frejda (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
MosGaz (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Prisjažnyje zasedatěli (S03E01)
2011 Bělaja vorona (TV seriál)
Děmony (TV seriál)
Lektor (TV seriál)
Zemskij doktor. Prodolženie (TV seriál)
2010 Bumerang iz prošlogo (TV seriál)
Šerif (TV seriál)
Svidětěl (S01E01)
Tělochranitěl (TV seriál)
Žizň za sto millionov (S03E03)
2009 Kotovskij (TV seriál)
2006 Ivan Poduškin. Džentlmen syska (TV seriál)
Junkera (TV seriál)
Molodoj volkodav (TV seriál)
2005 KGB v smokinge (TV seriál)
2004 Bojec (TV seriál)
2002 Brigada (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Next 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky