foto

Ivy Bethune

  • nar. 1.6.1918 (99 let)
    Sevastopol, Rusko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Kissing Strangers
2008 Dostaňte agenta Smarta
2001 Totally Blonde
1991 Nůžky
1990 Turner & Hooch (TV film)
1989 Goodnight, Sweet Marilyn
1986 Zprávy v jedenáct (TV film)
1985 Muž s červenou botou
Návrat do budoucnosti
Walking the Edge
1983 Chladné oči v plamenech
1982 Špatné je dobré
1981 Callie & Son (TV film)
Dark Night of the Scarecrow (TV film)
Stand by Your Man (TV film)
This House Possessed (TV film)
1980 Haywire (TV film)
1979 Friendships, Secrets and Lies (TV film)
Goldie a boxer (TV film)
1978 I Wanna Hold Your Hand
Nowhere to Run (TV film)
1977 Death of Richie, The (TV film)
1976 Goodbye, Norma Jean
1974 The Legend of Earl Durand
1973 Of Men and Women (TV film)
1971 Blood Legacy

TV seriály

1990 Flash (TV seriál)
1987 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
1985 Misfits of Science (TV seriál)
Otherworld (TV seriál)
1984 Who's the Boss? (TV seriál)
1983 M*A*S*H - Co bylo potom (TV seriál)
1981 Father Murphy (TV seriál)
1979 CBS Afternoon Playhouse (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1974 Barney Miller (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
The Doctors (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
1962 Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1960 The Robert Herridge Theater (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
1949 The Big Story (TV seriál)

Dokumentární

2011 Troupers

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace