foto

François Lalande

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Libertin
Une femme neuve (TV film)
1994 Pomsta jedné plavovlásky
Riskantní poslání (TV film)
1993 Návštěvníci
1992 Tattle Tale (TV film)
1991 Aux yeux du monde
Impromptu
Milena
1990 Vražedné kóma (TV film)
1989 Francouzská revoluce (TV film)
1988 Desátý muž (TV film)
Nebezpečné známosti
1986 Samedi, dimanche, lundi (TV film)
Tříkrálový koláč
1985 Bras de fer
1982 Nuit du général Boulanger, La (TV film)
Que les gros salaires levent le doigt!!!
1980 Grand peur et misère du Troisième Reich (TV film)
1979 Francouzské pohlednice
Huba toho druhého
Hôtel du libre-échange, L' (TV film)
Rien ne va plus
1978 Beaujolais nouveau est arrivé, Le
Judith Therpauve
L'amour violé
La Belle emmerdeuse
1977 Gang
Herbie jede rallye
Rebelles, Les (TV film)
Výslech
1974 Sarcelles-sur-Mer (TV film)
1971 La fuite (TV film)
1965 Jojo
1962 Un jour à Paris

TV seriály

2012 Ainsi soient-ils (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
2007 Chez Maupassant (TV seriál)
La Parure (S01E02)
1998 Poursuite du vent, La (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 Ferbac (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Riviera (TV seriál)
1989 A Tale of Two Cities (TV seriál)
Douce France (TV seriál)
1986 Ami Maupassant, L' (TV seriál)
Aventuriers du Nouveau-Monde, Les (TV seriál)
1984 Appartement, L' (TV seriál)
Péchés originaux (TV seriál)
1981 Arcole ou la terre promise (TV seriál)
1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1979 Caméra une première (TV seriál)
Journal, Le (TV seriál)
1978 Mamma Rosa ou La farce du destin (TV seriál)
1977 Héritiers, Les (TV seriál)
Les procès témoins de leur temps (TV seriál)
1973 Ein Fall für Männdli (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Host

TV pořady

1998 Vivement dimanche (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky