foto

Claude Debord

  • nar. 21.8.1933
    Paříž, Île de France, Francie
  • zem. 7.3.2010 (76 let)
    Paříž, Île de France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Grande embrouille, La (TV film)
1986 Black Mic Mac
1977 Amour en herbe, L'
Attention chien méchant (TV film)
Pour Clémence
1975 Le Futur aux trousses
1974 Bicots-negres vos voisins, Les
Billenium (TV film)
1968 Puce (TV film)
1966 Beaumarchais ou 60000 fusils (TV film)
1965 Faiseur, Le (TV film)
Le roi Lear (TV film)

TV seriály

1978 Émile Zola ou La conscience humaine (TV seriál)
1972 Les Rois maudits (TV seriál)
1971 Face aux Lancaster (TV seriál)
1969 Que ferait donc Faber? (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1965 Les jeunes années (TV seriál)
1964 Rocambole (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)
1957 La caméra explore le temps (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky