foto

Preston Fischer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2008 Danny Fricke (TV film)
2007 Suspect (TV film)
2005 World of Trouble (TV film)
2003 Válečné příběhy (TV film)
2002 Skryté hlasy (TV film)
2001 Princezna a námořník (TV film)
2000 Blízko smrti (TV film)
Hlavní cíl (TV film)
1999 V zajetí rocku (TV film)
1998 Outrage (TV film)
1997 Expedice smrti (TV film)
Intensity (TV film)
1996 Noci s vrahem (TV film)
1994 Bílý tesák 2
1988 Liberace (TV film)
1987 Dvě paní Grenvillové (TV film)
1985 Lace II (TV film)
1984 Lace (TV film)

TV seriály

2016 Lucifer (TV seriál)
2009 Sestra Hawthornová (TV seriál)
Hello and Goodbye (S01E10)
Mother's Day (S01E09)
No Guts, No Glory (S01E08)
další epizody (10)
2007 Satisfakce (TV seriál)
Vize zločinu (TV seriál)
2005 Wildfire (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Obyčejný den v Las Vegas (S01E01)
1973 The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace