foto

Alain Lenglet

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 De Gaulle
2015 Dom Juan & Sganarelle (TV film)
Une histoire de fou
2011 Drumont, histoire d'un antisémite français (TV film)
2010 L'Illusion Comique (TV film)
La grande magie (TV film)
2009 Armáda zločinu
2003 Les femmes savantes (TV film)
Sganarelle (TV film)
2002 Le malade imaginaire (TV film)
2001 L'école des maris (TV film)
2000 Ville est tranquille, La
À l'attaque!
1999 George Dandin (TV film)
1989 Vent de galerne
1985 Ki lo sa?
1984 Capricieux, Les (TV film)
1983 Pablo est mort (TV film)
1982 Maria Vaureil (TV film)
1981 Le Roi Lear (TV film)
Mužská záležitost

Divadelní záznam

2017 Cyrano de Bergerac (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky