foto

Christian Bocher

  • nar. 21.11.1962 (58 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 The Suspect
2005 Mlha
Zločinné úmysly (TV film)
2003 Jinnah - On Crime: White Knight, Black Widow (TV film)
2002 Jinnah - On Crime: Pizza 911 (TV film)
První výstřel (TV film)
2001 Blbec v Americe
Sports Pages, The (TV film)
1999 Základna
1998 A Wing and a Prayer (TV film)
1996 Greenhorn (TV film)
Smrt v ráji (TV film)
1995 Postrach (TV film)
1994 Cityscrapes: Los Angeles
1992 Dva na lásku
Tajné hry
1991 Totální odhalení
1990 Formule život

TV seriály

2006 Mrtvá zóna (TV seriál)
Independence Day (S05E02)
Hvězdná brána (TV seriál)
Dvoustá (S10E06)
2005 Godiva's (TV seriál)
Mistři hrůzy (TV seriál)
Cigarette Burns (S01E08)
Na Západ (TV seriál)
Dreams and Schemes (E03)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Odsouzenci (S02E05)
2004 The Collector (TV seriál)
2003 Black Sash (TV seriál)
Romeo! (TV seriál)
Still Life (TV seriál)
Andromeda (TV seriál)
Harper/Delete (S04E05)
2002 Jeremiah (TV seriál)
Moon in Gemini (S01E16)
John Doe (TV seriál)
2001 UC: Undercover (TV seriál)
Wolf Lake (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Seriál Červí díra (S05E12)
2000 Hvězdná brána (TV seriál)
Odstíny šedi (S03E18)
Krajní meze (TV seriál)
Zbraň (S06E02)
1998 Air America (TV seriál)
First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Lovec z podsvětí (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
1997 Timecop (TV seriál)
1996 To je vražda, napsala (TV seriál)
Riziko sledovanosti (S12E24)
1994 Doba přílivu (TV seriál)
1993 Eden (TV seriál)
Second Half, The (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Vraždící fantom (S10E04)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Lost & Found (S01E03)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
1985 Mr. Belvedere (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky