foto

Yolanda Vazquez

  • nar. 5.11.1960 (58 let)
    Cadiz, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Anti Matter
2006 Pinochet in Suburbia (TV film)
Potomci lidí
2003 To druhé Boleynovic děvče (TV film)
2002 Morvern Callarová
2000 Životní zkouška
1999 Notting Hill
1995 Devil's Advocate (TV film)
1994 Kokosy v pralese
1993 Poslední upír (TV film)
1990 The Care of Time (TV film)
1988 American Roulette
Buster

TV seriály

2018 Black Earth Rising (TV seriál)
Looking at the Past (E02)
2015 Foylova válka (TV seriál)
Trespass (S09E02)
2011 Top Boy (TV seriál)
2010 Any Human Heart (TV seriál)
2002 Rose and Maloney (TV seriál)
2001 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Mrtvola ve studni (S04E04)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Osobní strážci (TV seriál)
1995 Konečný tah (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Žlutý iris (S05E03)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
1991 Z deníku Sherlocka Holmese (TV seriál)
1989 Capital City (TV seriál)
1986 A Very Peculiar Practice (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 One by One (TV seriál)
Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace