foto

Daniel Beer

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Extraction: Genesis
2009 Tam, kde je láska (TV film)
2008 Organizm (TV film)
2002 Živě z Bagdádu (TV film)
2001 Špína
1999 Last Best Sunday, The
1994 Talking About Sex
1991 Bod zlomu
Děvka
Zemřít mladý
Žádné tajnosti
1990 Noční vidiny (TV film)
1989 Hell High
Poslední útěk do Brooklynu
1987 Plíživý děs

TV seriály

2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
2006 Pohotovost (TV seriál)
Nalož a leť (S13E09)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
1996 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Liar, Liar (S03E05)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Vzdálená hvězda (S02E04)
1992 Picket Fences (TV seriál)
1988 Paradise (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace