foto

Amin Bhatia

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Blood Honey
2005 Gurmánská láska (TV film)
2003 Masakr na střední škole
Rescue Heroes: The Movie
Tápání v temnotách (TV film)
2001 Návrat do pekla (TV film)
Zločinný instinkt: Vraždy zbloudilých duší (TV film)
Zločinný instinkt: Zbytečná smrt (TV film)
1996 Agenti z podsvětí (TV film)
Kolaps (TV film)
1995 Harlequin 6 - Probuzení (TV film)
Shock Treatment (TV film)
1993 Anything for Love
Cizinec v zrcadle (TV film)
Havárie v Arktidě (TV film)
1992 Black Ice
1991 Cafe Romeo
1990 Primo Baby
1988 Železný orel 2
1987 Storm

TV seriály

2018 Let's Go Luna! (TV seriál)
2017 Anne (TV seriál)
Wherever You Are Is My Home (S01E07)
Remorse Is the Poison of Life (S01E06)
Tightly Knotted to a Similar String (S01E05)
další epizody (7)
2015 X-company (TV seriál)
Sixes & Sevens (S01E04)
Kiss of Death (S01E03)
Trial by Fire (S01E02)
další epizody (4)
2012 Flashpoint (TV seriál)
Keep the Peace: Part 2 (S05E13)
Keep the Peace: Part 1 (S05E12)
Fit for Duty (S05E11)
další epizody (13)
2011 Flashpoint (TV seriál)
Slow Burn (S04E18)
Priority of Life (S04E17)
Team Player (S04E16)
další epizody (23)
2010 Flashpoint (TV seriál)
Acceptable Risk (S03E07)
Jumping at Shadows (S03E06)
The Other Lane (S03E05)
další epizody (7)
2009 Flashpoint (TV seriál)
Behind the Blue Line (S02E18)
The Good Citizen (S02E17)
You Think You Know Someone (S02E16)
další epizody (21)
2008 Flashpoint (TV seriál)
Planets Aligned (S01E09)
Never Kissed a Girl (S01E08)
He Knows His Brother (S01E07)
další epizody (9)
2005 Get Ed (TV seriál)
2003 King (TV seriál)
1999 Code Name: Eternity (TV seriál)
1998 Power Play (TV seriál)
1996 Agenti z podsvětí (TV seriál)
1994 Free Willy (TV seriál)
1993 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)

Dokumentární

2002 Jane Goodall's Wild Chimpanzees

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace