foto

Marina Domožirova

  • nar. 17.6.1989 (30 let)
    Kurgan, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 O čjom molčat francuzy
2014 Razrešitě těbja pocelovať... otěc něvěsty

TV seriály

2019 Iděalist (TV seriál)
2018 Skoraja pomošč (TV seriál)
Suchar (TV seriál)
Čužaja krov (TV seriál)
2017 Morskije ďjavoly. Severnyje rubeži (TV seriál)
Evakuacija (E10)
Iskopajemyj (E09)
Čužije sredi svoich (E08)
další epizody (4)
Čužoje lico (TV seriál)
Nězvanyj gosť (E02)
Protiv pravil (E01)
Advokat (TV seriál)
Vsjo pod kontrolem (S09E39)
2016 Vyžiť ljuboj cenoj (TV seriál)
Čjornaja koška (TV seriál)
2015 Beregovaja ochrana 2 (TV seriál)
Marafon dlja trjoch gracij (TV seriál)
Pogoňa za tremja zajcami (TV seriál)
Spasajsja, brat! (TV seriál)
Ubijstvo na trojich (TV seriál)
2014 Chronika gnusnych vremen (TV seriál)
Obmen (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Nočnaja těň (S08E18)
2013 Kovboj (TV seriál)
Kulinar 2 (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Dělo česti (S02E14)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Ledovyj mesjac (S13E07)
2012 Šef (TV seriál)
Doza (S01E17)
Čužije děňgi (S01E10)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Sbyvšejesja prokljatije (S12E12)
2011 Litějnyj (TV seriál)
Podmena (S06E07)
Rodnaja krov (S05E02)
2010 Litějnyj (TV seriál)
Pod prikrytijem (S04E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky