foto

Joël Barc

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Notable donc coupable (TV film)
2006 Monsieur Léon (TV film)
Un an
2004 Homme de mon choix, L' (TV film)
Vražedná noc (TV film)
2002 Un moment de bonheur
Vu à la télé (TV film)
1999 Bascule, La (TV film)
Complices, Les (TV film)
1998 L'Enfant des terres blondes (TV film)
Moissons de l'océan, Les (TV film)
1995 Fidèle infidèle, La (TV film)
Fiesta
1994 Des enfants dans les arbres (TV film)
Zlatá réva (TV film)

TV seriály

2009 Ligne de feu (TV seriál)
2007 Famille d'accueil (TV seriál)
Dommage collatéral (S07E04)
2001 Famille d'accueil (TV seriál)
Telle mère, telle fille (S01E01)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)
1988 Inspektor Lavardin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky