foto

Juka Komacu

  • nar. 8.3.1978 (39 let)
    Tokio, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Appleseed Alpha
2013 Eiga Precure All Stars New Stage 2: Kokoro no tomodači
2012 Eiga Precure All Stars New Stage: Mirai no tomodači
2011 Gekidžóban Naruto: Blood Prison
Honó no čúnin šiken! Naruto vs Konohamaru!!
Oretači ni cubasa wa nai: Hadairo ricu kjúwarizó!?
2010 Eiga Precure All Stars DX2: Kibó no hikari – Rainbow Jewel o mamore!
2009 Fresh Precure! Omoča no kuni wa himicu ga ippai!?
2006 Kidó senši Z Gundam: A New Translation – Hoši no kodó wa ai
Kikóši Enma
2005 Gekidžóban Hagane no renkindžucuši: Shambala o juku mono
Kidó senši Z Gundam: A New Translation – Hoši o cugu mono
2004 Re:キューティーハニー
2002 Digital Juice
2001 Kinnikuman II sei - Second Generations
1999 Sekretářka: Sekret lásky

TV seriály

2017 Boruto: Naruto Next Generations (TV seriál)
Sarada Uchiha (E19)
2016 Haikjú!! Karasuno kókó VS Širatorizawa gakuen kókó (TV seriál)
Júri!!! on ICE (TV seriál)
2015 Haikjú!! Second Season (TV seriál)
Kjókai no Rinne (TV seriál)
2014 Bišódžo senši Sailor Moon Crystal (TV seriál)
Hero Bank (TV seriál)
Kindaiči šónen no džikenbó Returns (TV seriál)
2012 Jormungand (TV seriál)
Jormungand: Perfect Order (TV seriál)
Naruto sugoi dorjoku: Rock Lee no seišun Full-Power ninden (TV seriál)
2011 Last Exile: Ginjoku no Fam (TV seriál)
Oretači ni cubasa wa nai (TV seriál)
2010 Panty & Stocking with Garterbelt (TV seriál)
Tegami bači: Reverse (TV seriál)
2009 Fresh Precure! (TV seriál)
Gokudžó!! Meča mote iinčó (TV seriál)
Tegami bači (TV seriál)
2008 Bihada ičizoku (TV seriál)
Gunslinger Girl: Il Teatrino (TV seriál)
Ikuze! Gen-san (TV seriál)
Mugen no džúnin (TV seriál)
Porphy no nagai tabi (TV seriál)
2007 Gegege no Kitaró (TV seriál)
Hatarakids My Hamgumi (TV seriál)
Naruto: Šippúden (TV seriál)
2006 Binbó šimai monogatari (TV seriál)
Demašita! Powerpuff Girls Z (TV seriál)
Jamato nadešiko šiči henge (TV seriál)
Pokémon: Diamant a perla (TV seriál)
Ring ni kakero 1: Ničibei kessen hen (TV seriál)
2005 Black Cat (TV seriál)
2004 Bakurecu tenši (TV seriál)
2003 Narue no Sekai (TV seriál)
2002 Ai jori aoši (TV seriál)
Bakuten Shoot Beyblade 2002 (TV seriál)
Kanon (TV seriál)
Witch Hunter Robin (TV seriál)
キン肉マンII世 (TV seriál)
2001 Kokoro tošokan (TV seriál)
Král Šamanů (TV seriál)
Nono-čan (TV seriál)
2000 Hadžime no Ippo: The Fighting! (TV seriál)
1999 One Piece (TV seriál)
1997 Pokémon (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace