foto

Deanna Oliver

  • nar. 27.9.1952 (65 let)
    Spokane, Washington, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1999 Můj nejoblíbenější marťan
1995 Casper

TV seriály

2014 7T (TV seriál)
2007 Animalia (TV seriál)
1996 Casper (TV seriál)
1993 Animáci (TV seriál)
1990 Drobečkové (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1998 The Brave Little Toaster Goes to Mars
1997 The Brave Little Toaster to the Rescue
1990 Makléři (TV film)
Rebelové
Svět naruby
Věčnost
1989 Kdo je Harry Crumb?
1988 Hot to Trot
1987 Malý toaster
1986 Jumpin' Jack Flash
1984 Zločiny z vášně

TV seriály

2014 7T (TV seriál)
1993 Animáci (TV seriál)
Family Dog (TV seriál)
1991 Riders in the Sky (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1985 Mr. Belvedere (TV seriál)
1984 Mike Hammer (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
1982 Joanie Loves Chachi (TV seriál)
Na zdraví (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)

TV pořady

1990 On the Television (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace