foto

François Protat

  • nar. 1945
    Francie
  • zem. 18.1.2019
    Montreal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2005 Louise (TV film)
2003 Là-haut, un roi au-dessus des nuages
1999 Kouzelný výtah
Návrat Alexe Kellyho (TV film)
1998 Protektor (TV film)
1997 Whiskers (TV film)
1996 Hostile Advances: The Kerry Ellison Story (TV film)
The Haunting of Lisa (TV film)
1995 Banda na výletě
Johnny Mnemonic
Kouzelná skříňka (TV film)
Rodina policajtů (TV film)
Smrti se postav čelem (TV film)
Vražedný příslib (TV film)
1994 Brainscan
Kabloonak
1993 Duch Niagary (TV film)
Les Amoureuses
1992 Last Wish (TV film)
Příběh Dennise Littkyho (TV film)
Ve hře je diamant (TV film)
1991 A Little Piece of Heaven (TV film)
Clearcut
Mark Twain and Me (TV film)
The Return of Eliot Ness (TV film)
1990 In Defense of a Married Man (TV film)
Nádherní snílci
1989 Víkend u Bernieho
Zimní lidé
Závodní horečka
1988 Polibek
Přepnout na život
1987 Flag
1986 Milostná dobrodružství aneb Manželské prázdniny
1985 Joshua a jeho život
1984 Le crime d'Ovide Plouffe
O psu, který ukončil válku
The Surrogate
1983 Přítelkyně (TV film)
Running Brave
1982 Killing 'em Softly
Scandale
Till Death Do Us Part (TV film)
1981 Hot Touch, The
Plouffe, Les
Tulips
1980 Fantastica
The Kinky Coaches and the Pom Pom Pussycats
1979 Arrache-coeur, L'
Au revoir à lundi
Éclair au chocolat
1978 Jacob Two-Two Meets the Hooded Fang
Jument vapeur, La
Tomorrow Never Comes
1977 Ange et la femme, L'
Panique
1976 Jos Carbone
1975 La tête de Normande St-Onge
1974 Les Ordres

TV seriály

1997 Lassie (TV seriál)
The Hunger (TV seriál)
The Secret Shih Tan (S01E04)
1993 Chris Cross (TV seriál)
1983 Stopař (TV seriál)

Dokumentární

1975 Le Monde s'en vient à Québec
1974 René Simard au Japon

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky