foto

Stéphane Metzger

  • nar. 2.4.1973 (45 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Des Roses en Hiver (TV film)
2011 L'amour encore plus vache (TV film)
2010 Přirozená láska (TV film)
Thelma, Louise et Chantal
2007 Ostrov pokladů
2006 Nauka o snech
2005 Foon
Parlez-moi d'amour (TV film)
Quand les anges s'en mêlent...
2004 Plus beau jour de ma vie, Le
Válka policajtů
2003 Deuxième vérité, La (TV film)
Na plný plyn
Une amie en or (TV film)
2002 Plus haut
Total Kheops
Un paradis pour deux (TV film)
Vivante
2001 Mauvais genres
1999 Dívka na mostě
1998 Muž je žena jako každá jiná
1997 Dobermann - válka gangů
Povolání vrah

TV seriály

2017 Quartier des Banques (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2015 Famille d'accueil (TV seriál)
Otages (S13E08)
2014 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Chute libre - Partie 2 (S09E08)
Chute libre - Partie 1 (S09E07)
Le rat et la danseuse (S09E06)
další epizody (8)
2013 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Double jeu (S08E12)
La Menace (S08E11)
Mauvaise foi (S08E10)
další epizody (12)
2012 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Coup de feu (S07E08)
Taxi de nuit (S07E07)
Toile de maître (S07E06)
další epizody (8)
2010 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Temps mort (S06E10)
Fou d'amour (S06E09)
Sur le vif (S06E08)
další epizody (8)
2009 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Sous pression (S05E16)
Retraite anticipée (S05E15)
Explosif (S05E14)
další epizody (15)
2008 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Bonnes manières (S04E16)
A l'ombre du paradis (S04E15)
Tu seras un homme (S04E14)
další epizody (25)
2006 Paradise kemp (TV seriál)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Voyance (S02E12)
Vertiges (S02E11)
L'Ombre d'un doute (S02E10)
další epizody (12)
2005 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Puzzle (S01E08)
Belle de nuit (S01E07)
Un homme à la dérive - 2ème partie (S01E06)
další epizody (8)
2004 Montanové (TV seriál)
2001 Detektiv Giordano (TV seriál)
1999 Chambre n° 13 (TV seriál)
Chasseurs d'écume (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace