foto

Rachel O'Toole

  • nar. 22.3.1971 (46 let)
    Dublin, Irsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2016 Devátý život Louise Draxe
2015 Breed (TV film)
2012 Kletba z temnot
2011 Unesený detektiv (TV film)
2009 No Heroics (TV film)
2008 Gym Teacher: The Movie (TV film)
Přednosti života (TV film)
2004 Divoká jízda
Pink Ludoos
2003 Princezna podsvětí (TV film)
2002 Sladkých sedmnáct
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Sejdeme se znovu (TV film)

TV seriály

2017 The Magicians (TV seriál)
The Rattening (S02E11)
The Girl Who Told Time (S02E10)
Lesser Evils (S02E09)
další epizody (11)
2014 Rush (TV seriál)
2013 Cult (TV seriál)
Witches of East End (TV seriál)
2012 Pravěk: Nový svět (TV seriál)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
Změna je život (TV seriál)
2008 Ďáblův sluha (TV seriál)
Cancun (S01E18)
The Leak (S01E17)
Greg, Schmeg (S01E16)
další epizody (8)
2007 Ďáblův sluha (TV seriál)
Cash Out (S01E10)
Ashes to Ashes (S01E09)
The Cop (S01E08)
další epizody (9)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
Tajná služba (TV seriál)
2000 Just Deal (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace