foto

Margot Fonteyn

  • nar. 18.5.1919
    Reigate, Surrey, Anglie, Velká Británie
  • zem. 21.2.1991 (71 let)
    Panama City, Panama

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1967 Schwanensee (divadelní záznam)
1966 Romeo and Juliet
1964 Ninety Years On (TV film)
1959 Šípková Růženka
1948 Little Ballerina, The
1939 Sleeping Princess, The
1935 Escape Me Never

TV seriály

1954 Producers' Showcase (TV seriál)

Dokumentární

2014 Darcey's Ballerina Heroines - a.z.
2005 Margot - a.z.
1990 Tales of Helpmann, The
1972 I Am a Dancer
1967 Omnibus (TV seriál)
1963 Evening with the Royal Ballet, An
1960 Royal Ballet, The
1958 Three Seasons

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky